Love is in the hair!

Bij Marieke haar & make-up begrijpt dat uw trouwdag een van de meest speciale momenten van het leven is. Daarom bieden wij met trots ons betoverende bruidsarrangement aan, waarbij wij uw droom van een prachtig bruidskapsel waarmaken!

Ons toegewijde team begrijpt dat elke bruid uniek is, en daarom bieden wij een persoonlijke en professionele benadering om uw natuurlijke schoonheid te accentueren. Van klassiek tot eigentijds, wij luisteren naar uw wensen en creëren een bruidskapsel dat perfect past bij uw stijl en persoonlijkheid.

Met het bruidsarrangement van Bij Marieke haar & make-up geniet u niet alleen van een vakkundig gestyled bruidskapsel, maar ook van een ontspannen en zorgeloze ervaring op de grote dag. Onze passie voor perfectie en oog voor detail zorgen ervoor dat u straalt en uzelf kunt zijn op deze onvergetelijke dag.


Het perfecte bruidskapsel

Wat houdt ons bruidsarrangement in?

  • 1x proefsessie: neem plaats in onze salon, waar we samen uw ideeën verkennen en tot in detail uw gewenste bruidskapsel perfectioneren. Onze ervaren haarstylist zorgt ervoor dat u zich stralend en zelfverzekerd voelt op uw grote dag.
  • Op de grote dag zelf: laat u verwennen en creëer een magisch moment terwijl we uw droomkapsel tot leven brengen. Uw trouwdag verdient de allerbeste zorg, en dat is precies wat u bij Bij Marieke haar & make-up kunt verwachten. Indien gewenst komen wij ook bij u op locatie.
  • Eventuele voorbereiding de dag voor de bruiloft: voor sommigen begint het bruidsavontuur de dag ervoor. Indien gewenst, staan we ook paraat voor de finishing touch op de dag voor uw bruiloft.

Kosten: € 300,-

Bij Marieke haar & make-up gelooft dat "Love is in the Hair", en met ons bruidsarrangement streven we ernaar om uw trouwdag nog specialer te maken. Laat ons de zorgen over uw bruidskapsel wegnemen, zodat u kunt stralen en genieten van elk moment.

Maak een afspraak en ontdek hoe wij uw bruidskapselwensen tot leven brengen. Bij Marieke haar & make-up, waar uw trouwdromen werkelijkheid worden!


Meer informatie opvragen