Salon en winkel


In onze salon werken we met de merken Fudge, STMNT en Chromaid. Recentelijk hebben we daar ook het prachtige merk Authentic Beauty Concept (ABC) aan toe mogen voegen. 

De mentaliteit achter ABC is “Wees jezelf, het gaat erom dat je echt en open bent. Eerlijkheid is aantrekkelijk en het zijn onze persoonlijkheid en ons karakter die ons schoonheid geven”. Het team van Bij Marieke staat hier dan ook volledig achter. Weg met de filters want echte schoonheid heeft geen filters nodig en bovendien… karakter kun je toch niet faken. 

De producten van ABC bevatten geen siliconen, oppervlakte-actieve sulfaten, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen, maar krachtigere veganistische ingrediënten. De veganistische producten van ABC zijn dan ook geregistreerd bij de Vegan SocietyTM!

Om nog meer bij te dragen aan een duurzame wereld heeft ABC gerecycleerde verpakkingen die tevens herbruikbaar zijn. Bij Marieke heeft dan ook als actie, dat als u uw lege flessen bij ons inlevert, u korting krijgt op uw volgende aankoop. 

In onze winkel kunt u terecht voor de laatste trends op gebied van sieraden, accessoires en bovenkleding. Maandelijks gaan wij op inkoop en vullen wij onze winkel weer aan. Wij hebben kleding voor de dames in de maten S tot en met XXL. Heeft u specifieke wensen? Ook daar kunnen wij gehoor aan geven.