Het team van Bij Marieke

Welkom bij Bij Marieke haar & make-up, waar onze toegewijde experts onder leiding van Marieke zelf, hun passie voor het vak omzetten in professionele behandelingen.

Ontdek onze uitgebreide expertise in haarverzorging, make-up en schoonheidsbehandelingen, alle behandelingen zijn voorzien van de liefde en passie die ons kenmerken. Bij Marieke haar & make-up is niet zomaar een salon, het is een plek waar we streven naar perfectie met een glimlach.

Stap binnen in onze wereld, waar vakmanschap en passie hand in hand gaan om uw natuurlijke schoonheid te benadrukken en te versterken. Wij zijn er trots op dat we meer zijn dan alleen een salon, we zijn een team van gepassioneerde kunstenaars! Ons team is constant bezig met scholing en ontwikkeling, waardoor we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en technieken.

Voor speciale gelegenheden staan we klaar met feestkapsels en make-up. En om uw look compleet te maken, bieden wij extra services aan zoals manicure en Shellac behandelingen. Ook bruiden en haar entourage kunnen bij ons terecht voor zowel het bruidskapsel, als de make-up.

Stap binnen bij Bij Marieke haar & make-up en ervaar de passie voor perfectie die ons al ruim een decennium drijft.


Marieke Visser

Met een indrukwekkende staat van dienst als ervaren kapper, is Marieke niet alleen de drijvende kracht achter onze salon, maar ook de bron van inspiratie voor buitengewone make-overs en de creatie van adembenemende bruidskapsels. Haar ogen lichten op van vreugde bij elke transformatie, en haar toewijding aan het perfectioneren van elk detail is onmiskenbaar. 

Marieke's expertise wordt verder verrijkt door recente trainingen die haar in de voorhoede van de branche houden:

  • Kleurspecialist, met aansluiting bij Het Spectrum, een vooraanstaande wetenschappelijke kring van haarkleurspecialisten.
  • Gecertificeerd kleur-, stijl- en imagoconsulent, waarmee ze in staat is om uw unieke persoonlijkheid te laten stralen.
  • Bruidskapsels én make-up, Marieke biedt het totaalplaatje voor elke bruid! 
  • De nieuwe innovaties op het gebied van kleur.

Het motto van Marieke is niet voor niets "Color your identity", want kleur in het leven kan veel brengen én het ondersteunt uw persoonlijkheid.

 

Karlijn de Baat

Karlijn de Baat is vanaf de oprichting van de salon een onmisbare kracht Bij Marieke haar & make-up. 

Met een diepgaande kennis van de salon, verwelkomt Karlijn zowel jong als oud met open armen in haar stoel. Haar passie voor het kappersvak uit zich in het schenken van aandacht en zorg, aan elke klant die in haar stoel plaatsneemt.

Karlijn's talent beperkt zich niet tot het knippen en stylen van haar, ze is ook een getalenteerde visagiste die de kunst van het accentueren van natuurlijke schoonheid tot in de puntjes beheerst. Of het nu gaat om een trendy kapsel voor de jongere generatie of een klassieke stijl voor degenen die de tijdloze elegantie omarmen, Karlijn creëert moeiteloos looks die zowel verfrissend als tijdloos zijn.

Actuele trainingen gevolgd door Karlijn:

  • Geavanceerde training in de kunst van krullen knippen, volgens de befaamde methode curls by Warby, waardoor ze uw natuurlijke schoonheid naar voren brengt met een gepersonaliseerde aanpak.


Kom je bij ons schitteren?

Bij Marieke haar & make-up is meer dan een salon, het is een plek waar jouw groei en schittering centraal staan. Sluit je aan bij ons gepassioneerde team en geef vorm aan je dromen in de wereld van haar en make-up!

Bij Marieke is de perfecte plek om je vaardigheden te ontplooien en je passie voor het kappersvak te laten bloeien.

Het team van Marieke staat open voor een enthousiaste eerstejaars BOL/BBL leerling. Bij ons mag hij of zij al op zaterdagen starten, zelfs als de officiële opleiding pas in september begint. Ontdek de mogelijkheden om net als Annabel en onze andere leerlingen, onder begeleiding van ons ervaren team jouw talenten te ontwikkelen en een stralende toekomst in de kapperswereld op te bouwen.


Meer informatie opvragen

 

Als ondernemer starten bij Marieke

Heb jij een passie voor schoonheid, een ondernemersgeest en droom je van een eigen ruimte in een gezellige salon? Bij Marieke haar & make-up heeft nog ruimte voor een zelfstandig werkende schoonheidsspecialiste, pedicure of nagelstyliste binnen onze openingstijden. 

Ontdek de voordelen van samenwerken met Bij Marieke:

  • Prachtige salonomgeving: werk in een sfeervolle salon waar klanten zich direct thuis voelen.
  • Ondernemerschap: krijg de vrijheid om jouw eigen bedrijf binnen onze salon te runnen.
  • Samenwerking: deel ervaringen, werk samen met ons gepassioneerde team en bouw aan een gezamenlijke klantenkring.

Bij Marieke staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en een warme sfeer. Ben jij een gedreven ondernemer die deze waarden deelt? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!


Meer informatie opvragen